Maaike Krijtenburg

Kunstenaar Maaike Krijtenburg
Discipline(s) Schilderen
NABK lid sinds 2017
Plaats Voorburg
Website www.maaikeslivepainting.nl

Profiel Al van jongs af aan teken en schilder ik ongeveer elke dag. Ik vind het leuk om te blijven ontwikkelen op kunstzinnig gebied en ik vind het leuk om mijn kwaliteiten met anderen te delen. Inmiddels ben ik livepainter en schilder ik live op feesten. Daarnaast pak ik bijna al het creatieve op, wat op mijn pad komt. Ik wordt er gelukkig van om van mijn passie mijn werk te maken. Een hele uitdaging! De materialen die ik het meest gebruik zijn aquarel en fineliner. Daarnaast gebruik ik acryl. Ik ben ook wel handig met houtskool, inkt en pastelkrijt. Inmiddels heb ik ook ervaring op gedaan met olieverf, maar daar ben ik nog het minst handig in. Net als Monet vind ik dat een atelier geen vaste plek hoeft te zijn. Ik teken en schilder overal waar ik kom, wat natuurlijk heel vanzelfsprekend is als livepainter. Ik schilder en teken graag wat ik om mij heen zie en niet van een foto. Toch schilder en teken ik ook met enige regelmaat en toe vanuit een foto. Dat doe ik wanneer ik iets snel beweegt, of in elk geval sneller dan dat ik het vast kan leggen.Website

Livepaint (2017)
Maaike Krijtenburg
aquarel en fineliner, 36 x 48 cmWebsite

Livepaint (2016)
Maaike KrijtenburgWebsite

Livepaint (2018)
Maaike Krijtenburg
Acrylverf, 80x100

Dit werk maakte ik als onderdeel van een shoot. Wanneer u meer foto's van de shoot wilt zien, dan kunt u op de onderstaande link klikken.


Website

Livepaint (2018)
Maaike Krijtenburg
AcrylverfOproepen en aanbiedingen

OnderwerpAn Insect World
beschrijvingHet gaat slecht met insecten in Nederland. Dat lijkt misschien fijn, omdat insecten ook wel vervelend kunnen zijn. Toch is het iets waar we verandering in moeten brengen, omdat we deze beestjes hard nodig hebben. We vinden het daarom tijd om insecten in het middelpunt te zetten! 1 en 2 juni heeft An Insect World een expositie met meerdere insecten kunstenaars. De deelnemende kunstenaars zijn: Sandra Westgeest, Merel Slootheer, Cedric Laquieze en Maaike Krijtenburg. We hopen er een super mooi weekend van te maken en bewustwording voor de rol van insecten te vergroten. De toegang voor de expositie is GRATIS! Er worden twee leuke workshops aangeboden tijdens de expositie. Sandra Westgeest leert je hoe je insecten kunt maken van blikjes en Suzet van Rooij biedt een workshop aan waarin je kunstzinnig aan de slag kunt gaan met bloemen. Voor deelname hieraan betaal je 15 euro. Daarnaast is het mogelijk om kunstwerken en bloemen te kopen, tijdens de expositie en zal er in elk geval tijdens een deel van de expositie live muziek gemaakt worden.
websitehttps://www.facebook.com/events/579892982515279
Naar leden overzicht