Nanda van Alebeek

Kunstenaar Nanda van Alebeek
Discipline(s) Beelden en Objecten, Fotografie, Gemengde techn
NABK lid sinds 2012
Plaats ZALTBOMMEL
Website www.kunstnanda.nl www.nanda-art.nl

Profiel Nanda van Alebeek is een veelzijdig kunstenares met een warm hart en een schat aan levenservaring. Zij werkt het liefst met mensen en materialen. Haar kennis en kunnen wil zij graag delen om u een bijzondere week te laten ervaren.
Zij is opgeleid tot docent handvaardigheid, is gespecialiseerd in portret boetseren en zij leerde maskers maken bij Sartori in Italiƫ. Al 35 jaar is zij succesvol met haar opvallende kunstuitingen. Zo zette zij prachtige performances neer voor bedrijven, schreef een boek over bodypaint, exposeert regelmatig met haar kunstzinnige sculpturen en geeft lessen en workshops.
Graag neemt zij u mee in haar wereld van kleur, vorm, schoonheid en verbeelding.
Neem ook eens een kijkje op haar kunstwebsite www.kunstnanda.nl
of een overzicht van haar performances op www.nanda-art.nl.

Nanda Thema Travel

organiseert reizen naar haar
Centrum voor "Kunst, Rust en Bezinning" in Frankrijk.
Kunst- en Cultuurreizen, Natuur- en Fotografiereizen, Vormgeven aan Verlies,
Beeldhouwen en Schilderen, Schrijven in de Natuur.
De locatie is in "Le Moulin Haute Serre"
Puy Malsignat, La Creuse in de streek Limousin.
Geheel verzorgd.
www.nandathematravel.nl

Nanda Thema Travel presenteert tijdens De Franse Vakantiedagen haar themareizen naar La Creuse, hartje Frankrijk. Ook zijn wij te zien tijdens de Uitvaartbeurs Brabant te Etten-Leur. Nanda Thema Travel onderscheidt zich met een bijzonder reisaanbod van zinvolle reizen, reizen met zin!
Het aanbod vanaf april 2016 bestaat uit de volgende reizen met de thema's: Kunst en Cultuur, Natuur en Fotografie, Vorm geven aan Verlies, Beeldhouwen en Schilderen, Schrijven in de Natuur.. Maximaal 12 personen per reis.

. In de Kunst- en Cultuurreis maak je kennis met lokale kunstenaars en hun technieken. Je kunt genieten van de rijke cultuur in de omgeving. Een reis voor kunstminnaars en cultuurliefhebbers.

. De Natuur- en Fotografiereis is bedoeld voor iedereen die de uitbundige flora en fauna wil vastleggen op camera. De reis wordt begeleid door een fotograaf met kennis van zaken en oog voor detail.

. De reis Vormgeven aan Verlies richt zich op mensen die hun verlies in een persoonlijke vorm willen uitdrukken. De harmonie en rust in het huis en de inspirerende tuin dragen bij tot bezinning en verwerken. Er is gelegenheid tot wandelen, praten, lachen, huilen of het maken van een beeld of schilderij waarin het gemis wordt vormgegeven.

. Gedurende de reis Schilderen en Beeldhouwen is de aandacht gericht op het ontdekken en ontwikkelen van artistieke vaardigheden. De docenten zijn twee bevlogen kunstenaars met ruime scholing en ervaring in beide technieken.

. De reis Schrijven in de Natuur is in handen van een schrijfdocent met jaren ervaring in het schrijversvak. De training gaat uit van de kracht van woorden en biedt een introductie in verschillende schrijfstijlen. De cursisten werken tijdens deze week aan opdrachten die de pen scherpen en de fantasie uitdagen.Kunstenares Nanda van Alebeek ontvangt haar gasten in haar Centrum voor "Kunst, Rust en Bezinning" in Puy Malsignat, een paradijsje op het Franse platteland. Het sfeervolle authentieke Franse huis, gelegen aan een groot meer, biedt rust en ruimte. In de inspirerende tuin kunnen de gasten zich terugtrekken op een rustig plekje voor bezinning en stilte. Naast het grote huis staat een eeuwenoude watermolen met drie ateliers. Tijdens de reizen is gelegenheid de omgeving te verkennen en te genieten van de onaangetaste ruige natuur met reusachtige stenen uit de ijstijd en nog vele andere bezienswaardigheden. Je wordt verwend met een heerlijk ontbijt, lunch en avondeten. De gasten slapen in ruime, gezellig ingerichte kamers. Een uitgelezen plek voor een zinvolle week.

www.nandathematravel.nlNaar leden overzicht