Nieuws van leden


Hieronder vindt u een overzicht van oproepen en aanbiedingen van NABK leden.

Voornaam
Achternaam
Plaats
Volgorde selectie

Zoeken
 Zoekopties tonenOproep of aanbieding
Geplaatst door Anca Boonacker
OnderwerpWorkshop Mozaïek
Omschrijvingin Capelle aan den IJssel leer je van alles over de diverse mozaïektechnieken,over ontwerpen en kleursamenstellingen. Je leert te werken met verschillende lijmsoorten, voegmiddelen, ondergronden en de verschillende gereedschappen. Het doel van de workshop is je in 1 dag zoveel mogelijk informatie over de mozaïektechnieken te geven. Omdat het voegen pas 24 uur nadat het mozaïek gedroogd is kan gebeuren, krijg je aan het einde van de dag het voegmiddel mee. Uiteraard kun je ook een volgende keer terugkomen. Tijdens de workshop is het gebruik van alle gereedschap inclusief. In het atelier zijn diverse mozaïekvoorbeelden waardoor je veel inspiratie op kunt doen. De workshop wordt gegeven van 10.00 tot 16.00 uur en kost ? 60,- inclusief al het materiaal, gereedschap en inclusief koffie/thee en uitgebreide lunch.
Meer informatieatelierboonacker.nl


Oproep of aanbieding
Geplaatst door Anca Boonacker
OnderwerpWorkshop Materie Schilderen
OmschrijvingMixed Media, wordt ook wel 'Gemengde technieken' of 'Intuïtief schilderen' genoemd. In het kort komt het erop neer dat alles kan en alles mag. Je werkt met verschillende materialen zoals papier, stof, zand en acrylverf en dat gebruik je dan allemaal door elkaar heen. Geef jezelf de vrijheid om te experimenteren. Je bepaalt zelf je kleuren. In het atelier zijn diverse materialen aanwezig maar je mag natuurlijk zelf ook materialen meenemen zoals foto's en teksten. In combinatie met de verf, de mediums en overige materialen maak je een mooi mixed-media schilderij. Tijdens deze workshop werk je op een canvasdoek van 50 x 70 cm. Alle materialen zijn inclusief, muv de door jou zelf meegebrachte afbeeldingen, inclusief uitgebreide lunch en inclusief koffie/thee. De workshop duurt van 10.00 tot 16.00 uur en kost ? 65,- per persoon.
Meer informatieatelierboonacker.nl


Oproep of aanbieding
Geplaatst door Anca Boonacker
OnderwerpWorkshop Trendy Paper
OmschrijvingZin om een keertje te komen plakken? Geef je dan snel op voor een Trendy Paper workshop in mijn atelier in Capelle aan den IJssel. Je knipt of scheurt mooi papier en plakt dit met de speciale lijm op voorwerpen zoals hout op glas. Je kunt kiezen uit diverse soorten (cadeau)papier en voorwerpen. Maar je kunt natuurlijk ook je eigen voorwerp meenemen op te beplakken. Na de ongeveer 3 uur durende workshop kun je je eigen uniek beplakte voorwerp mee naar huis nemen. De workshop is geschikt voor alle leeftijden. Tijdens de workshop is het gebruik van alle gereedschap inclusief. In het atelier zijn diverse Trendy Paper voorbeelden waardoor u veel inspiratie op kunt doen. De workshop wordt gegeven op afspraak en duurt ongeveer 3 uur en kost ? 30,-. Dit is inclusief al het materiaal, gereedschap en inclusief koffie/thee.
Meer informatieatelierboonacker.nl


Oproep of aanbieding
Geplaatst door Isabella Montain (Willy Klaver)
OnderwerpExpositie in Galerie Steenwijk
OmschrijvingVan 11-01-2018 t/m 03-02-2018, exposeer ik in Galerie Steenwijk met intuitief werk, maar vermoedelijk ook met één van mijn realistische werken met intuïtieve touche! Maak gerust een afspraak om door mij rondgeleid te worden langs mijn werken. Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag van 13.30 tot 17.00 uur Zaterdag van 10.00 tot 12.30 uur
Meer informatielevensverbeelding.nl/galerie-steenwijk-2018


Oproep of aanbieding
Geplaatst door fran_art
OnderwerpEXPO Gallery Global Art vzw Tongeren Belgie
OmschrijvingEXPO Gallery GLOBAL ART van 6 tot 28 januari 2018 - NIEUWJAARSDRINK zondag 7 januari om 14u - schilderkunst - keramiek - glaskunst - juwelen - beeldhouwkunst ... Daarnaast expo werken t.v.v. Kinderkankerfonds Maastrichterstraat 40 Tongeren
Meer informatieglobalart.be


Oproep of aanbieding
Geplaatst door fran_art
OnderwerpEXPO Gallery Global Art vzw Tongeren Belgie
OmschrijvingEINDEJAARSEXPO nog tot en met 24 december 2018 Maastrichterstraat 40 TONGEREN
Meer informatieglobalart.be


Oproep of aanbieding
Geplaatst door Ritsa Zervou
OnderwerpTentoostelling Ink Works 15, 16, 17 December in Amsterdam
OmschrijvingTentoostelling van recente inkt werken.
Meer informatieritsazervou.comEerste
Vorige
pagina 1 van 1
Volgende
Laatste
Kunstliefhebbers

 

Kunstenaars

Ckaart - Kunst en Cultuur met korting