Nieuws van leden


Hieronder vindt u een overzicht van oproepen en aanbiedingen van NABK leden.

Voornaam
Achternaam
Plaats
Volgorde selectie

Zoeken
 Zoekopties tonenOproep of aanbieding
Geplaatst door Albers Joke
Onderwerp1 dag workshop acryl schilderen
OmschrijvingDe nieuwe schilder workshops zijn weer een succes ! Waar: Woudenberg / midden van het land. Wat te doen: Fijne schilder dag in Joke's ART Atelier. Vrij parkeren rondom. Wanneer: Oktober en November, kijk voor actuele datums even bij www.jokealbers.exto.nl bij de workshops. Wat is de prijs: De kosten voor deze dag zijn ? 85,00 incl. beschildering van het 3D kwaliteit doek en gebruik van alle materialen, drankjes, lunch enz. Bij ontvangst wordt koffie, thee en wat lekkers geserveerd. Tussen de middag geniet je van een uitgebreide lunch. Tijdens de workshop krijg je koffie, thee en diverse tussendoortjes. We eindigen +/- 16:00 uur en nemen de resultaten onder het genot van een drankje en bittergarnituur door. Oh ja, de groep is klein en dus voldoende aandacht voor iedereen. Bij Joke's ART Atelier kun je schilderworkshops volgen van een dag. We werken met acrylverf en hierbij kan je veel verrassende materialen gebruiken. Je maakt hierbij op een ongedwongen manier kennis met verschillende schildertechnieken. Het zelf ervaren en ontdekken van deze technieken staat voorop. Uiteraard krijg je hierbij goede begeleiding. Verf, doeken, penselen, paletmes, verrassende materialen en alles wat nodig is om tot een tevreden eindresultaat te komen zijn in Joke's ART atelier aanwezig. Je zult zien dat je onder goede begeleiding in staat bent om in het sfeervolle atelier een eigen kunstwerk te maken in een dag. Je kunt je aanmelden voor de dagen in oktober en november. Om ervoor te zorgen dat je deze fijne dag niet vergeet, krijg je na afloop (digitale) foto's van de workshop toegestuurd. Om je aan te melden stuur je even een mail naar joke-albers@hotmail.com Wil je meer weten over een ochtend of middag schilderen met je eigen groep? Kijk dan even op www.jokealbers.exto.nl bij het item workshops. Misschien tot ziens, groetjes Joke
Meer informatiejokealbers.exto.nl


Oproep of aanbieding
Geplaatst door Anca Boonacker
OnderwerpWorkshop Mozaïek
OmschrijvingTijdens de workshop leer je van alles over de diverse mozaïek-technieken, over ontwerpen en over kleursamenstellingen. Je leert te werken met verschillende lijmsoorten, voegmiddelen, ondergronden en de verschillende gereedschappen. Het doel van de workshop is je in 1 dag zoveel mogelijk informatie over de mozaïek-technieken te geven. Met de gereedschappen leer je vormen maken, maar ook de technieken om beweging, diepte en schaduw aan te brengen in je werk. En verschillende manieren om de achtergrond van een mozaïek in te vullen. Het gebruik van alle gereedschap inclusief. De workshop wordt gegeven van 10.00 tot 16.00 uur en kost ? 60,-, inclusief materiaal, gereedschap en inclusief koffie/thee en lunch.
Meer informatieatelierboonacker.nl


Oproep of aanbieding
Geplaatst door Anca Boonacker
OnderwerpWorkshop Trendy Paper
OmschrijvingZin om een keer te komen plakken? Geef je dan snel op voor een Trendy Paper workshop in mijn atelier in Capelle aan den IJssel. Je knipt of scheurt mooi papier en plakt dit met de speciale lijm op voorwerpen met een harde ondergrond zoals hout of glas. Je kunt kiezen uit diverse soorten papier en voorwerpen. Maar je kunt natuurlijk ook je eigen voorwerp meenemen om te beplakken. Na de ongeveer drie uur durende workshop kun je je eigen uniek beplakte voorwerp mee naar huis nemen. De workshop is geschikt voor alle leeftijden. Tijdens de workshop is het gebruik van alle gereedschap inclusief. In het atelier zijn diverse Trendy Paper voorbeelden waardoor u veel inspiratie op kunt doen. De workshop wordt gegeven op afspraak en duurt ongeveer 3 uur en kost ? 30,-. Dit is inclusief al het materiaal, gereedschap en inclusief koffie/thee.
Meer informatieatelierboonacker.nl


Oproep of aanbieding
Geplaatst door Anca Boonacker
OnderwerpWorkshop acryl Mixed-Media schilderen
OmschrijvingMixed Media, wordt ook wel 'Gemengde technieken' of 'Intuïtief schilderen' genoemd. In het kort komt het erop neer dat alles kan en alles mag. Je werkt met verschillende materialen zoals papier, stof, zand en acrylverf en dat gebruik je dan allemaal door elkaar heen. Geef jezelf de vrijheid om te experimenteren. Je bepaalt zelf je kleuren. In het atelier zijn diverse materialen aanwezig maar je mag natuurlijk zelf ook materialen meenemen zoals foto's en teksten. In combinatie met de verf, de mediums en overige materialen maak je een mooi mixed-media schilderij. Tijdens deze workshop werk je op een canvasdoek van 50 x70 cm. Alle materialen zijn inclusief, muv de door jou zelf meegebrachte afbeeldingen, inclusief uitgebreide lunch en inclusief koffie/thee. De workshop duurt van 10.00 tot 16.00 uur en kost ? 65,- per persoon.
Meer informatieatelierboonacker.nl


Oproep of aanbieding
Geplaatst door Danielle Broekhuizen-Mazzola
OnderwerpAtelierrouteSteenwijkerland
OmschrijvingAtelierrouteSteenwijkerland 6 en 7 oktober samen met een goud- en zilversmid in mijn atelier in Wetering
Meer informatieatelierroutesteenwijkerland.nl


Oproep of aanbieding
Geplaatst door Tinie Hanck-Valkering
OnderwerpKunsttiendaagse Bergen NH
Omschrijving19 t/m 28 oktober 11.00 tot 17.00 uur, Zuidlaan 38, Bergen: zes fijnschilders tonen hun werken.


Oproep of aanbieding
Geplaatst door Joke Bennis
OnderwerpWorkshops schilderen
OmschrijvingWil je gezellig in klein groepsverband schilderen? Geef je dan op voor een workshop "Vrolijke Taferelen" Voor beginners en gevorderden. Barendrecht. Info op mijn website.
Meer informatiejbcreatief.nl


Oproep of aanbieding
Geplaatst door Wilma Hornsveld
OnderwerpAtelier weekend
OmschrijvingEigen keramiek atelier open tijdens atelier weekend Amersfoort 20 en 21 oktober van 11-17 uur . gast exposanten, Mireille Eggink sieraden en Sandra Tuinder illustraties . WELKOM www.wilma-hornsveld.nl


Oproep of aanbieding
Geplaatst door Bram Lems
OnderwerpKunstmarkt te Brielle 25 augustus a.s.
OmschrijvingRond de grote Sint-Catharijnekerk in Brielle wordt voor de 4e keer een kunstmarkt gehouden. Dit is een onderdeel van Bruisend Brielle met veel activiteiten in de binnenstad en muziek in de kerk. Van 11.00u tot 17.00uur


Oproep of aanbieding
Geplaatst door Elly Maessen
OnderwerpGroepsexpositie Alef Bet Synagoge Groningen
OmschrijvingExpositie Alef Bet - Synagoge Groningen 9 september - 4 november
Meer informatieellymaessen.com


Oproep of aanbieding
Geplaatst door Ria van der Meulen
OnderwerpExpositie
OmschrijvingIn het Geondheids centrum De Jachthoorn in Arnhem, heb ik een expositie ingericht van 25 schilderingen. Deze zijn verdeeld over die wachtkamers en enkele andere ruimten. De expositie loopt vanaf september tot voorjaar 2019.
Meer informatieriamschilderingen.nl


Oproep of aanbieding
Geplaatst door Marianne Yvonne Neijhuis
Onderwerpexpo in Venetie
Omschrijvingexpositie in Venetie met schilderij de Haven van Oud Beijerland.groepsexpositie, van 3 sept t/m 31 okt 2018 in het Hilton Venetie.
Meer informatieexpodinkelland.nl


Oproep of aanbieding
Geplaatst door Dorien Plaat
OnderwerpKijken mag!
Omschrijving'Kijken mag' is de overzichtstentoonstelling van werken van Dorien Plaat in het Stadsmuseum Harderwijk van 8 september 2018 tot 21 januari 2019.
Meer informatiedorienplaat.nl


Oproep of aanbieding
Geplaatst door Dorien Plaat
Onderwerpopen atelier
Omschrijving8 en 9 september is het atelier van Dorien Plaat geopend van 12 uur tot vijf uur Molenweg 58 Gorssel vlakbij museum MORE. hartelijk welkom. Dit nav de zomer tentoonstelling van 89 kunstenaars in de Deventer Bergkerk.
Meer informatiedorienplaat.nl


Oproep of aanbieding
Geplaatst door Jet van Swieten
OnderwerpExpositie Nieuwegein
OmschrijvingTot en met eind september 2018 duurt de expositie met schilderijen van Jet van Swieten. Het werk is te bezichtigen op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.30 uur in het gebouw van EMC Nieuwegein, Mondriaanlaan 7
Meer informatiehttps://emcnieuwegein.nl/2018/06/27/kunst-in-het-gezondheidscentrum


Oproep of aanbieding
Geplaatst door Ghislaine van Tongeren
OnderwerpGalerie in Amsterdam
OmschrijvingIk ben nog op zoek naar een passende galerie voor mijn werk in Amsterdam


Oproep of aanbieding
Geplaatst door fran_art
OnderwerpBUREN BIJ KUNSTENAARS OKT 19 + 20 + 21 OKT 2018
Omschrijving15 de EDITIE OPEN ATELIERDAGEN IN WEST-VLAANDEREN BELGIE. Buren bij kunstenaars OPEN ATELIERDAGEN is een niet te missen kunstevenement. Opnieuw zetten talrijke kunstenaars de deuren van hun atelier open. OPEN ATELIERDAGEN FRAN_ART Hazewindstraat 11 Vlamertinge
Meer informatiefrancinevanlerberghe.comEerste
Vorige
pagina 1 van 1
Volgende
Laatste
Kunstliefhebbers

 

Kunstenaars