KUNST VERKOPEN

Een effectief seminar voor kunstenaars

Kunst maken is een kunst, maar het verkopen van kunst is een nog grotere kunst. De kansen op verkopen zijn veel groter als je op de hoogte bent van de meest effectieve mogelijkheden, enige technieken toepast en je communicatie afstemt op potentiële kopers.

Hoe je dat doet, leer je tijdens het seminar 'Kunst verkopen'. Het seminar 'Kunst verkopen' is een seminar dat zijn grote waarde heeft bewezen; al meer dan 250 beroeps- en serieuze vrijetijdskunstenaars hebben de trainingen en seminars gevolgd van waaruit dit seminar is ontwikkeld.

Het interactieve seminar duurt circa 3 uur en wordt op donderdag 26 mei als middagseminar en als avondseminar verzorgd in Utrecht, op 5 minuten lopen vanaf treinstation Utrecht Centraal. Aan elk seminar kunnen maximaal 25 kunstenaars deelnemen. Aanmeldingen worden verwerkt in volgorde van ontvangst en vol = vol.

Het middagseminar is van 14.00 tot 17.00 uur en het avondseminar van 19.00 tot 22.00 uur. Het is een intensief programma vol tips en praktische voorbeelden waarbij ruimte is voor persoonlijke vragen.

Het programma:

vanaf 13.45 / 18.45 is de zaal open.
14.00       /       19.00 uur: de vijf belangrijkste do's bij het verkopen van kunst.
14.30       /       19.30 uur: waar en hoe vind je meer potentiële kopers? Suspects, prospects en kopers. Wat kan beter voor wat betreft je website, je adressenbestand en je persoonlijke contacten?
15.15       /       20.15 uur: pauze, formulering van vragen.
15.45       /       20.45 uur: beantwoording van vragen.
16.15       /       21.15 uur: veel meer verkopen uit beursdeelname halen: betere doelstellingen, actievere opstelling en doelgericht werken.
16.45       /       21.45 uur: samenvatting van de belangrijkste leerpunten.
17.00       /       22.00 uur: afsluiting.

Deelname aan dit leerzame, inspirerende en vooral effectieve middagseminar kost € 99,- en het avondseminar € 79,-. Leden van de NABK krijgen € 20,- korting op de deelnamekosten en betalen voor het middagseminar € 79,- en voor het avondseminar slechts € 59,-. Hierbij zijn alle kosten inbegrepen, onder andere de BTW, je bijdrage aan de zaalhuur, het mediagebruik en onbeperkt koffie en thee.

Ben je nog geen lid van de NABK? Meld je dan aan als lid en geniet ook van de korting en nog veel meer voordelen! Het aanmeldformulier vind je hier: www.NABK.nl/aanmelden.

Je meldt je voor het seminar aan door een bericht te sturen naar info@NABK.nl, met 'Ja, ik wil deelnemen aan het seminar op 26 mei' en of je aan het middag- of avondseminar wilt deelnemen. Je ontvangt dan binnen enkele werkdagen een bevestiging van je deelname.

De seminars gaan door bij minimaal 15 (en maximaal 25) deelnemers per seminar. Als een seminar niet doorgaat, krijg je de volledig betaalde deelnamekosten terugbetaald. Bij annulering voor 1 mei zijn 15 euro administratiekosten verschuldigd. Daarna zijn de volledige kosten verschuldigd. Als je onverhoopt niet kan komen (door ziekte of iets anders), mag je je kosteloos laten vervangen.


Kunstliefhebbers

 

Kunstenaars